دکتر روانشناس دکتر روانشناس .

دکتر روانشناس

درمان افسردگی در منزل با مدیتیشن


معالجه افسردگی در منزل با مدیتیشن
مدیتیشن قادر است تاثیرات مثبتی به روی استرس و اضطراب شخص داشته باشد. مدیتیشن می تواند با بدور کردن اذهان منفی، سطح استرس و اضطراب تن را کم کند و موجب متانت شخص گردد. برای ادب بیشتر میتوانید دو توشه در روز به زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مدیتیشن اعمال دهید. مدیتیشن وقتی قادر است مفید کار نماید که به طور روزمره و روتین صورت بپذیرد. در غیر اینصورت موجب رجوع افسردگی شود. مدیتیشن به شما یاری می‌نماید تا علائم اول افسردگی را شناسایی کرده و از توسعه و گسترش آن دوری فرمائید. این ورزش خیالی می تواند از ابتلا شخص به افسردگی و اضطراب دکتر روانشناس خودداری نماید.

معالجه افسردگی در منزل با تکمیل کننده های غذایی
ضمن دارو درمانی، ورزش کردن، مدیتیشن و… استعمال از تکمیل کننده‌های غذایی میتواند در معالجه افسردگی موءثر باشد. پیرو با کامل کننده‌هایی آشنا خواهید شد که می توانید با استعمال از آنها به کاهش علائم استرس و اضطراب خویش امداد بخش اعظمی نمائید:

چربی امگا۳: یکی مهم ترین چربی‌هایی که برای تن ضروری میباشد و هیچگونه ضرری ندارد، چربی‌های امگا۳ میباشد. حتی اشخاصی که رژیم می‌باشند هم بایستی از این چربی‌ها به کار گیری نمایند. دو نوع اسید چرب امگا۳ در غذاهای دریایی وجود داراست که برای تن ضروری می باشند. ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) ازجمله اسیدهایی می باشند که در مجموع غذاهای دریایی وجود دارا هستند.
ویتامین B: ویتامین‌های B نقش بسیار اصلی و پررنگی در بهبود علائم افسردگی دارااست. تن برای ساخت و ساز دوپامین، سروتونین، تهیه و تنظیم جابجایی دهنده‌های عصبی، گاما آمینوبوتینیک و…. می بایست از ویتامین‌های فولات، B12، B6 و… به کار گیری نماید. مصرف این کامل کننده‌ها در کنار داروهای ضدافسردگی می تواند به معالجه افسردگی امداد اکثری نماید.
فلز روی: یک کدام از مواد معدنی که قادر است روی جابجایی دهنده‌های عصبی اثر اکثری بگذارد، فلز روی میباشد. روی خاصیت آنتی اکسیدان و ضدالتهاب بسیار بالایی داراست و کمبود آن قادر است مسئله را برای بروز علغائم افسردگی ارتقا دهد.
منیزیم: یک کدام از رایج‌ترین اشتباهات اشخاصی که افسردگی دارا‌هستند، کمبود منیزیم در تن میباشد. ارتقا این ماده در تن میتواند بازدارنده بروز علائم افسردگی در شخص گردد.
موثرترین طرق معالجه افسردگی در منزل به صورت طبیعی چیست؟
برای معالجه افسردگی در منزل به امداد طریق‌های خانگی و داروهای سنتی، شیوه‌های اکثری وجود دارااست. ولی از موثرترین و شایسته ترین آن ها می‌قدرت به داشتن یک اپلیکیشن غذایی مطلوب اشاره نمود. این‌راه اصلا نمی‌تواند عوارض و معایب متعددی داشته باشد و همینطور برای به کارگیری از آن نیازی به تجویز پزشک معالج وجود ندارد.
طبق حیث پزشکان داشتن یک نرم افزار غذایی اصولی و استاندارد میتواند موجب نشاط و شادابی در شخص خواهد شد. در مقابل تغذیه نامناسب و به کارگیری غلط از موادغذایی می تواند موجب تضعیف روحیه شخص گردد. داشتن یک نرم‌افزار غذایی که دربردارنده کربوهیدرات، صیفیجات، ماهی، شکر، میوه و گوشت باشد به مراتب بسیار خوب از سایر اپلیکیشن‌های غذایی میباشد.

کدام طریق برای معالجه افسردگی عالی میباشد؟
فعلا نحوه‌های درمانی اکثری برای معالجه افسردگی وجود داراست، هر کدام از این نحوه‌ها عوارض و معایب خاص خویش را دارا هستند. ولی از نگاه بیشتر پزشکان نحوه‌ ترکیبی دارو و سرازیر درمانی می تواند یکی شایسته ترین آیتم‌ها باشد. به کار گیری از داروهای ضدافسردگی میتواند حاصل را به وضوح نماد دهد. البته نحوه‌های جاری درمانی برای به ثمر وصال نیاز به بازه زمانی فرصت بیشتری دارا‌هستند.
به کار گیری از طریق‌های تحریک سازی مغز هم می تواند در این مورد بسیار اثر گذار کار نماید، ولی حدالامکان از آن ها در افسردگی شدید بایستی استعمال شود.
داروهای ضدافسردگی چه اثر در معالجه افسردگی داراست؟
پزشکان از داروهای ضدافسردگی برای معالجه اختلالات و بیماری‌های افسردگی به کار گیری می‌نماید. مشکل وسواسی، ایراد فکری، پیش‌فعالی، دردهای نوروپاتیک، میگرن، مشکل اضطرابی و… مثلا بیماری‌هایی می باشند که برای معالجه آنها از داروهای ضدافسردگی به کارگیری می‌نمایند.
ترازو اثرگذاری این داروها بسیار گوناگون و بغرنج میباشد. اکثری از داروهای ضد افسردگی برای تاثیرگذاری نیاز به دوران فرصت بیشتری دارا هستند، در‌این بین داروهایی هم می باشند که پس از به کارگیری با‌گاز اثر می گذارند. ولی مصرف این داروها نمی‌تواند بی‌عارضه باشد و همچنان مصرف آنان با عوارض بخش اعظمی یاور میباشد.

در اکثری از مفاد که شدت افسردگی بیشتر میشود، دکتر معالج یکسری دارو را برای شخص تجویز می‌نماید. به کارگیری هم زمان آن ها می تواند موجب عوارض بیشتری در تن شخص خواهد شد. از عوارض به کار گیری از داروهای ضدافسردگی می‌اقتدار به اسهال، خواب آلودگی، خواب آلودگی، ایرادات جنسی، ارتقا وزن و… اشاره نمود.

چه هنگامی از داروهای ضدافسردگی کتامین برای معالجه افسردگی استعمال می گردد؟
برای معالجه بیماری افسردگی از داروهای مختلفی به کارگیری می‌نمایند، نوع به کار گیری از این داروها به شدت افسردگی و نوع خلل بستگی داراست. در واقع داروهای ضدافسردگی روی کتاکولامین‌ها زیرا نوراپی‌نفرین و سروتونین مغز اثر می گذارد. یکی این داروها که برای معالجه افسردگی استعمال می‌گردد کتامین اسم داراست.

از این دارو بیشتراز نیم قرن میباشد که برای بیهوشی همگانی در فعالیت‌های جراحی به کارگیری می‌نمایند، ولی دوز ذیل این دارو قادر است معالجه‌کننده بیماری افسردگی باشد. کتامین به قدری سریع کار می‌نماید که بخش اعظمی از اشخاص بعد از مصرف آن صرفا در پهنا یک سری ساعت شم خیر و خوبی می‌نمایند. در حالی که اکثری از داروهای معالجه افسردگی برای اثرگذاری به بیشتراز ۴ هفته مجال نیاز دارا هستند.

دکتر از دو طریق برای به کارگیری کتامین به کارگیری می‌نماید، نحوه تزریق درون رگ و اسپری بینی. هر دو این طریق‌ها می بایست به تجویز دکتر معالج و به وسیله خویش پزشک معالج صورت بپذیرد، معمولا پزشک معالج برای هر شخصی سه توشه در هفته دوز مشخصی از کتامین را تزریق خواهد کرد. دوز کتامین تزریق گردیده با شدت افسردگی و علائم شخص مریض رابطه مستقیمی داراست.
معمولا بعداز ۶ تا ۸ تزریق کتامین می بایست درحال حاضر شخص مراجعه کننده در مقایسه با قبلی بهبود پیدا کرد‌ه باشد. در غیراینصورت کتامین نتوانسته مفید کار نماید و دکتر بایستی دوز آن را بیشتر نماید.

آیا می توان افسردگی خودبه‌خویش رفع خواهد شد؟
یک شخص سازه بر دلایل مختلفی میتواند مبتلا افسردگی گردد، این افسردگی در صورتی به موقع معالجه نشود و شدت پیدا نماید قادر است موجب مرگ شخص گردد. افسردگی یکی‌از بیماری‌های رایج میباشد که اینک بین همگی سنین پیر، جوان، نوپا و… وجود داراست. این بیماری که مرتبط با روح و جاری شخص میباشد اصلا خودبه‌خویش معالجه نخواهد شد.

برای معالجه افسردگی مطلقا می بایست به روانپزشک یا این که روانشناس مراجعه نمایید. این بیماری هرچه سریع‌خیس معالجه نشود می تواند شدت بیشتری پیدا نماید، در اینصورت به زمان مجال بیشتری برای معالجه نیاز دارااست. در‌حالتی که افسردگی به موقع معالجه نشود میتواند موجب تن درد، نادر خوابی، اسهال، کاهش تمایل جنسی، آلزامیر و… خواهد شد.


برچسب: دکتر روانشناس،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۵۶:۰۸ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)