دكتر روانشناس دكتر روانشناس .

دكتر روانشناس

زخم‌هاي كم عقل و اجتماعي جدايي و اشتباهات زنان


زخم‌هاي كم عقل و اجتماعي جدايي و اشتباهات زنان
داده هاي عددي‌هاي جهاني حاكي از ارتقا معيار جدايي در سراسر جهان مي باشند. ارتقا شمار زنان غير وابسته از نگاه اقتصادي و همينطور بالا رفتن دورانديشي بانوان از دستمزد خويش، باعث شد‌ه‌است كه روز‌به‌روز بر تعداد زناني كه از ادامه تزويج‌هاي‌ نا مطلوب و آزار‌دهنده امتناع مي‌نمايند، افزوده گردد و بنابراين داده هاي عددي جدايي و  دكتر روانشناس ايرادات زنان ارتقا يابد.

در جمهوري اسلامي ايران نيز داده هاي عددي‌ها حاكي از آن مي باشند كه ترازو جدايي در زمان سال‌هاي ۱۳۵۸ تا ۱۳۹۷ از ۶ درصد به بيشتراز ۳۱ درصد ارتقا يافته ميباشد كه علامت مي دهد از هر سه وصلت، يكي‌از سبب به طلاق ميگردد.

با وجود اينكه جدايي هم بر مردان و هم بر زنان اثرات سويي داراست، ولي معمولا اين زنان مي‌باشند كه به‌واسطه مختصات روحي و عاطفي خويش، جراحت‌هاي كم عقل بيشتري را متحمل ميگردند.

خلال جراحت‌هاي روحي، در دولت ها مردسالار و سنتي مانند كشور‌ايران، زنان مطلقه در معرض جراحت‌هاي اجتماعي زيادي نيز قرار مي گيرند كه بايد به آنها اعتنا خواهد شد. از اين‌رو در‌اين نوشته‌ي علمي به قضيه جدايي و خطاها زنان خوا هيم پرداخت.

 

چه وقتي بايستي براي جدايي مبادرت كرد؟
گاهي بعضا اشخاص به‌ويژه آن تيم از زوجيني كه فرزندي ندارند، براي جدايي عجله‌زده شغل مي‌نمايند و غالبا اين بانوان مي باشند كه تعجيل بيشتري دارا‌هستند.

در واقع، ارتقاء تزويج‌هاي نا‌چيره در دور و بري ها، عدم پشتيباني ضابطه از بانوان و فرآيند زمان بر مراحل جدايي سبب ساز گرديده‌است كه برخي زنان تصميم بگيرند كه قبل از هلاكت جواني خويش و قبل از به‌عالم آوردن فرزندي از تزويج نا‌خنده رو خويش بيرون شوند، ولي گاهي بعداز داخل شدن به ارتباط ناموفق ديگر و مواجهه با خطاها بيشتر متوجه مي شوند كه در‌اين فعاليت شتاب كرده‌اند.

براين اساس، آحاد اشخاص به‌ويژه بانوان بايستي قبل از هر اقدامي جوانب و پيامد‌هاي جدايي را كه پيرو به آن ها اشاره خوا هيم كرد، بسنجند و بعد از مشورت كردن با روانشناس و نظارت مجموع راهكار‌هاي ممكن در جلسات مشورت كردن، مبادرت به اين فعاليت كنند.

 

ايرادات زنان بعداز جدايي
جدايي در كنار مزايايي كه دارااست مانند: آزادي، رهايي از خشونت روحي و جسمي طرف مقابل و توسعه و گسترش شغلي، اشتباهات زيادي را هم براي اشخاص به‌ويژه زنان در ادامه داراست. گرانقدر‌ترين مشكلي كه زنان در زمان مراحل جدايي و بعد از آن تجارب مي‌نمايند، خوف از آجل ميباشد.

از يك‌سو اكثر اوقات زنان تصوير روشني از معاش بعد از جدايي ندارند و از سوي ديگر نگاه جامعه به زنان مطلقه بسيار بدتر از مرداني ميباشد كه جدايي گرفته‌اند.

جدايي براي زنان به معناي تغيير‌و تحول سياق معاش و مهيا شدن براي زنجيره‌اي از تصميمات و مسئوليت‌هاي والا ميباشد.

زنان بعداز جدايي، اشتباهات اقتصادي، جسماني، كم عقل و اجتماعي زيادي را تجارب مي‌نمايند و مستلزم پشتيباني بيشتري دراين مورد مي‌باشند.
پيامدهاي روحي و كم عقل جدايي براي زنان
جدايي يك تجربيات اندوهگين‌كننده ميباشد كه مجموع رويا‌هايي را كه يك زن در ارتباط با معاش مشترك در ذهن خويش ساخته ميباشد، از ميان مي برد و برخورد‌هاي عاطفي مختلفي را در وي بر‌مي‌انگيزد كه به پيامد‌هاي كم عقل منفي سبب ميگردند.

عوارض روحي و كم عقل زنان بعداز جدايي عمدتاً دربرگيرنده مفاد تحت مي‌باشند:

اضطراب
اضطراب ناشي از جدايي مانند اضطراب معمولي وجود ندارد. به عنوان مثال، اكثر وقت ها اشخاص قبل از اينكه جلوي جمعي سخنراني نمايند، مبتلا اضطراب مي شوند. اين يك اضطراب طبيعي ميباشد كه فعلا بوده و فرد از آن با خبر ميباشد. البته زنان مطلقه نوع متفاوتي از اضطراب را تجارب مي‌نمايند كه به ندرت و در جواب به بعدي نامفهوم و تغييرات فرا‌خيس از حد انتظار در مشي زندگيشان صورت ميگيرد و غالباً به آن باخبر نيستند. اين اضطراب، ممكن ميباشد به مشكل اضطراب اجتماعي سبب ساز گردد.

افسردگي
معمولاً زنان نسبت به مردان برخورد شديد‌تري نسبت به تروماي جدايي علامت مي دهند و به همين ادله احتمال بروز افسردگي در آن ها شايع‌خيس از مردان ميباشد و اين افسردگي ممكن ميباشد بيشتر از سه سال بعد از جدايي به ارتفاع بيانجامد.

مشورت كردن و تجويز دارو ميتوانند به معالجه افسردگي ياري نمايند، البته در كنار آن موردنياز ميباشد كه فرد سياق معاش خويش را تغيير‌و تحول دهد تا احساسات منفي مربوط به دور و اطراف كهن با احساسات مثبت در باب منزل، كار يا اين كه دوستان تازه جايگزين شوند.

تفحص بيشتر: جدايي عاطفي چيست و چه آرم هايي داراست؟ علل و معالجه

هراس
جدايي مي تواند وحشتناك باشد. نگراني از مسائل مو جود و اشتباهات آجل منجر خوف زنان مطلقه ميگردد. اين خوف كه در واقع پاسخي به ناشناخته‌ها ميباشد، مي تواند باعث دل غامض يا اين كه تنفس سريع در شخص خواهد شد و حتي ممكن ميباشد به حمله ها پنيك منتهي شود.

در اينگونه قوانيني به اشخاص سفارش مي گردد كه به مواقعي كه پيش‌خيس بر آن ها غلبه كرده‌اند، بيانديشند و به توانگري‌هاي خويش متكي بودن نمايند.

خشم
خشم عموماً از خوف ناشي مي‌گردد. در صورتي‌كه پروسه جدايي وقت گير خواهد شد، از صميم قلب نباشد يا اين كه به احساسات شخص ضربه بزند، عصبانيت يك عكس العمل معمولي خواهد بود. اكثر وقت ها زنان به‌استدلال صدمات متعددي كه همسر سابقشان به آنها و فرزندانشان وارد نموده است، خشمگين مي باشند و هراس از مصدوميت دوباره خويش يا اين كه فرزندانشان، اين خشم را تقويت مي‌نمايد. زنان مطلقه مي بايست بدانند كه خشم و عصبانيت آنان هيچ تأثيري بر همسر سابقشان نداشته و فقط به خويش و خانواده آنها جراحت وارد مي‌نمايد و توانگري انديشه عاقلانه و گزينش‌هاي مطلوب براي خويش و يا اين كه فرزندان را از آنها مي گيرد.

راهكارهاي مدير خشم

شم گناه
شم گناه در عده اي كه شروع‌گر مشاجره جدايي بوده و يا اين كه درخواست جدايي از سوي آن ها ارائه شد‌ه‌است، متداول است و از آنجايي‌كه در اكثر اوقات مفاد زنان براي جدايي مبادرت مي‌نمايند، ممكن ميباشد در گير اين ايراد شوند. معمولاً سؤالاتي در ذهن اشخاص صورت مي گيرند:

آيا به اندازه كافي كوشش كرده‌ام تا تزويج خويش را نجات دهم؟
آيا با فعاليت‌هايي كه جاري ساختن داده‌ام، منجر هلاكت ازدواجم شدم؟
آيا با جدايي به فرزندان خويش جراحت رسانده‌ام؟ …
اين اذهان منفي ذهن شخص را ميخورد و بضاعت و توان وي براي پاسخگويي به وضعيت‌هاي نو را فلج مي‌نمايد، به دليل آنكه مغز دائماً مشغول مسائل سابق ميباشد.

ناراحتي و غم
عزاداري براي از في مابين رفتن يك ارتباط، سلامت و طبيعي ميباشد. حتي در صورتي تزويج شخص بسيار بد بوده باشد، گشوده هم به‌خيال و خاطر اينكه شخص در آن فرصت و احساسات خويش را سرمايه‌گذاري كرده‌ ميباشد، تلف كردن آن دردناك ميباشد. اشخاص بايستي بعد از جدايي شم حزن و ناراحتي خويش را ذكر نمايند و بعد از آن عبور كنند تا بتوانند آغاز جديدي داشته باشند.

اثرات كم عقل جدايي و خطاها زنان سبب ساز مي گردد كه بازدهي آنان در رويارويي با معضل‌هاي روزانه به‌شدت كاهش پيدا نمايد و در شكل تداوم ممكن ميباشد تندرست جاري آن‌ها‌را گزينه ترساندن قرار دهند و يا اين كه حتي به بيماري‌هاي جاري‌تني باعث شوند. به همين برهان پيشنهاد مي شود كه حتي‌در طي روند جدايي به مشاور رجوع‌نماييد تا خويش را در قبال تأثيرات كم عقل جدايي مراقبت كنيد.


برچسب: دكتر روانشناس،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ آذر ۱۴۰۲ساعت: ۰۴:۱۸:۳۶ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)

ايرادات رواني در زمان بارداري


ايرادات كم عقل شايع در روزگار بارداري
افسردگي و اضطراب از شايع‌ترين ايرادات روانشناختي در روزگار بارداري به حساب مي آيد كه از هر ۱۰۰ زن آبستن، ۱۰ تا ۱۵ زن را ذيل تأثير قرار ميدهد. اختلالات ميل كردن نيز به عنوان مثال اشتباهات رايج درين روزگار ميباشد كه هم تندرست جسمي و هم تندرست روحي شخص و كودكش را زير دكتر روانشناس تأثير قرار مي دهد.

۱. افسردگي در روزگار بارداري
پژوهش ها روانشناسي بارداري حاكي از آن ميباشد كه حدود ۷ درصد از زنان، افسردگي را در روزگار بارداري تجربيات مي‌نمايند.

اين نرخ ممكن ميباشد در كشورهاي نادر‌درآمد و يا اين كه با درآمد ميانگين، بالا‌خيس هم باشد. افسردگي در زمانه بارداري در بعضا موردها تشخيص داده نمي شود. به دليل آن كه علائم آن مانند تغييرات در خواب، سطح انرژي، اشتها و تمايل جنسي مشابه به علائم حاملگي ميباشد.

علائم و آرم‌هاي افسردگي در روزگار بارداري همچون علائم افسردگي اشخاص ساده ميباشد.

با اين هم اكنون، سرنخ‌هايي وجود دارااست كه ميتواند به تشخيص افسردگي زمانه حاملگي ياري دهد:

اضطراب بيش ‌از حد راجع به نوزاد خويش
عزت نفس ذيل، مانند شم عدم كفايت براي مامان بودن (راهكارهاي ارتقا عزت نفس)
عدم لذت بردن از شغل‌هايي كه معمولاً لذت‌نصيب اند
كاهش باور و پشت گرمي
عدم پايبندي به حفظ‌هاي زمان بارداري
سيگار كشيدن، نوشيدن الكل يا اين كه به كارگيري از داروهاي غيرمجاز
ارتقاء وزن نا‌كافي به جهت رژيم غذايي نامناسب و معدود
اذهان قتل نفس
قابل ذكر ميباشد كه برخي پژوهش ها علامت داده‌اند كه افسردگي غالباً در سه ماهه اوليه و سه ماهه سوم زمانه بارداري فيس ميدهد.

انگيزه بروز افسردگي بارداري
اكثر زمان ها كساني كه در زمانه بارداري يا اين كه بعداز آن مبتلا افسردگي ميشوند، از ديد ژنتيكي مستعد اين نقص‌ مي باشند و يا اين كه قبل از آبستن شدن سطوحي از افسردگي را تجارب كرده‌اند و حاملگي صرفا سبب ساز ميشود كه‌اين حريق پايين خاكستر مجدد شعله‌ور گردد.

از ديگر عواملي كه باعث ساخت افسردگي در زنان زمان حاملگي مي شود، مي‌قدرت به اضطراب، استرس‌هاي روزانه معاش، پشتيباني اجتماعي ضعيف، بارداري ناخواسته و خشونت سهم دار معاش اشاره نمود.
۲. اضطراب در روزگار بارداري
حدود ۳۰ درصد از زنان آبستن سطوحي از اضطراب را تجربيات مي‌نمايند. بارداري و وضع حمل از اتفاق ها اصلي معاش مي‌باشند و داشتن كمي اضطراب طبيعي ست و حرف با دكتر معالج و دستيابي استعداد مورد نياز براي وضع حمل آن را بر‌طرف مي‌نمايد. ولي درصد كمتري از زنان علائم شديدتري داشته و خلل اضطراب براي وي تشخيص داده ميگردد. مشكل اضطراب در روزگار بارداري به انواع گوناگون ظهور مي‌نمايد، مثلا:

نقص‌ واهمه (فوبيا)
گاهي زنان در زمانه حاملگي با فوبيا دست و پنجه قابل انعطاف مي‌نمايند كه نوعي نقص‌ اضطراب ميباشد و به‌شكل واهمه از يك رخداد ترسناك و حوصله‌فرسا تمجيد ميگردد. بعضي زنان چنان از وضع حمل مي‌ترسند كه حتي درصورتي كه حقيقتاً به داشتن نوباوه هم عشق و علاقه‌مند باشند، نميخواهند اين شغل را اعمال دهند. هراس شديد از وضع حمل حتي ممكن ميباشد در تصميم آن ها در ارتباط طرز به جهان آوردن بچه نيز تأثير بگذارد. به‌اين خوف؛ توكو‌فوبيا يا اين كه هراس از وضع حمل طبيعي (Tokophobia) گفته مي شود.
مشكل استرس بعداز سانحه (PTSD)
برخي از خانم‌ها به‌اين عامل در گير واهمه از وضع حمل مي شوند كه تجربيات وضع حمل نا‌برنده و زخم‌زا، سقط جنين يا اين كه مرگ نوزاد را در قبل داشته‌اند. در‌اين حالت شخص ممكن ميباشد در گير ايراد استرس بعداز سانحه خواهد شد.سوزن‌هراسي يا اين كه واهمه از آمپول
سوزن هراسي هم براي مثال اختلالات اضطرابي ميباشد كه ممكن ميباشد در زمانه بارداري مشكلاتي را توليد نمايد، چون منجر ميشود كه شخص از اعمال آزمايشات اساسي خون يا اين كه معالجه‌هاي ضروري دوري نمايد.

آگورافوبيا يا اين كه گذر‌هراسي
واهمه و خوف غير‌معمولي از حضور در جاي ‌هاي گشوده و نا مرتب نيز در برخي بانوان آبستن مشاهده ميگردد كه عمدتاً به جهت هراس از صدمه به نوزاد يا اين كه خويش شخص ميباشد.

فوبياي اجتماعي يا اين كه عده هراسي
واهمه و اضطراب شديد از حضور در اجتماع و قضاوت شدن بوسيله سايرافراد يا اين كه نقص‌ اضطراب اجتماعي نيز مثلا مواقعي ميباشد كه تندرست جاري زنان آبستن را ترساندن مي‌نمايد. تغييرات در وزن و ظواهر بانوان در زمان حاملگي و نگاه متعدد جامعه به آن ها منجر بروز اين خلل مي شود.

وجود هريك از اين اختلالات اضطراب در زنان حامله قادر است منجر بروز علائمي همانند خوف مداوم، تنش عضلاني، اختلال در محافظت وقار، اختلال در خوابيدن، اذهان نگران‌كننده مكرر و حتي تهاجم ها پانيك خواهد شد.

از سوي ديگر اين قابليت و امكان وجود داراست كه اضطراب بيش ‌از اندازه بر نوزاد نيز تاثيرات منفي داشته باشد.

انگيزه بروز اختلالات اضطرابي در بارداري
براي مثال عواملي كه منجر ساخت و ساز اختلالات اضطراب در زمان بارداري ميگردد، مي‌قدرت به: سوابق خانوادگي يا اين كه حمله ها پانيك و اضطراب در قبل، تجارب يك اتفاق جراحت‌زا يا اين كه سوء‌به كار گيري، مصرف بعضا از داروهاي غيررسمي، افسردگي، بارداري دردناك، فشارهاي مازاد ناشي از وجود ايرادات در رابطه ها زناشويي و نگراني براي پول يا اين كه بيكاري اشاره نمود.


برچسب: دكتر روانشناس،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۵۰:۴۹ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)

آويوفوبيا


آويوفوبيا
بدين نوع فوبيا، خوف از پرواز نيز گفته ميگردد. يك‌سري ادله براي توليد اين نوع فوبيا وجود دارااست، كه ميتواند به جهت يك رخداد يا اين كه چند فاكتور متفاوت ساخت  دكتر روانشناس خواهد شد.

اثر بدون واسطه يك واقعه كه مي تواند بر تاثير تجارب بدي باشد كه از پرواز داشته‌ايد و يا اين كه تجارب سقوط اشخاص مجاورت‎تان مي تواند سبب ساز ساخت‌و‌ساز اين ايراد خواهد شد.

دنتوفوبيا
به واهمه از دندانپزشك يا اين كه اقدامات دندانپزشكي، دنتوفوبيا گفته ميشود. اين نوع فوبيا معمولا بعداز تجارب نا مطلوب در مطب دندان پزشكي بروز ميدهد. اين مشكل در شكل معالجه نشدن مي تواند سالم دندان‎هاي شما‌را به خطر بياندازد.

هموفوبيا
به واهمه از خون يا اين كه جراحت ديدگي هموفوبيا گفته ميشود. شخص در گير به‌اين خلل ممكن ميباشد در تاثير تماس با خون خويش يا اين كه شخص ديگر از حالا برود.
آركنوفوبيا
خوف از عنكبوت و گزش سبب ساخت و ساز اين نوع فوبيا مي شود. مثل كليه فوبياهاي خاص، واهمه از عنكبوت اكثر اوقات با سرازير درماني به خصوص تكنيك‌هاي شناختي رفتاري، درمان مي شود.

سينوفوبيا
سينوفوبيا يا اين كه سگ هراسي به هراس غير منطقي از سگ گفته مي گردد. سگ هراسي در تحت گروه حيوان هراسي قرار مي گيرد.

نيكتوفوبيا
نيكتوفوبيا به هراس از ظلمت گفته مي شود. اين فوبيا تحت عنوان يك خوف معمولي از ظلمات در كودكي استارت ميشود. كه چنانچه در كودكي معالجه نشود، در نوجواني گسترش مي‌نمايد و تحت عنوان يك فوبيا شناخته ميگردد.
درپي با بقيه فوبياها آشنا خواهيد شد:

آكلوفوبيا: هراس از ظلمات
ايروفوبيا: واهمه از پرواز
آلگوفوبيا: هراس از درد
آلكتوروفوبيا: خوف از جوجه ها
آگورافوبيا: خوف از فضاهاي همگاني يا اين كه جمعيت
آيكموفوبيا: خوف از سوزن يا اين كه شي ءها نوك تيز
آيلوروفوبيا: هراس از گربه‌ها
آمكسوفوبيا: واهمه از سوار شدن در ماشين
آندروفوبيا: هراس از مردان
آنژينوفوبيا: خوف از آنژين يا اين كه خفگي
آنتوفوبيا: خوف از گل
بشر هراسي: هراس از عموم يا اين كه جامعه
آراكنوفوبيا: واهمه از عنكبوت
اريتموفوبيا: هراس از اعداد
آتاكسوفوبيا: خوف از بي‌نظمي
آتلوفوبيا: واهمه از نقص
آتيچيفوبيا: خوف از ناكامي
اتوفوبيا: واهمه از تنهايي
باكتريوفوبيا: هراس از باكتري
باروفوبيا: واهمه از جاذبه
باتراكوفوبيا: هراس از دوزيستان
بلونفوبيا: هراس از سوزن
كتاب هراسي: خوف از كتاب
گياه هراسي: واهمه از گياهان
كاكوفوبيا: هراس از پليدي
كاتوپتروفوبيا: واهمه از آينه
شيونوفوبيا: خوف از برف
كروموفوبيا: هراس از رنگ‌ها
كرنومنتروفوبيا: واهمه از ساعت
سيبوفوبيا: واهمه از خوراك
كلاستروفوبيا: خوف از فضاهاي محصور
كولروفوبيا: واهمه از دلقك‌ها
سايبرفوبيا: هراس از رايانه
دندروفوبيا: خوف از درختان
داماتوفوبيا: خوف از منزل ها
ديستيكي: فوبيا هراس از تصادف
حشره هراسي: واهمه از حشرات
گاموفوبيا: هراس از تزويج يا اين كه تعهد
جنوفوبيا: واهمه از زانو
زن هراسي:هراس از از زنان
هليوفوبيا: هراس از خورشيد
هرپتوفوبيا: واهمه از خزندگان
هيدروفوبيا: هراس از آب
هيپوكندري: واهمه از بيماري
ياتروفوبيا: واهمه از پزشكان
حشره هراسي: هراس از حشرات
لوكوفوبيا: واهمه از رنگ سپيد
ليلاپسوفوبيا: واهمه از طوفان و گردباد
لوكيوفوبيا: واهمه از وضع حمل
مگالوفوبيا: هراس از چيزهاي گرانقدر
ملانوفوبيا: هراس از رنگ سياه
ميكروفوبيا: خوف از چيزهاي خرد
ميسوفوبيا: واهمه از خاك و ميكروب
نكروفوبيا: خوف از مرگ يا اين كه چيزهاي مرده
نكتوفوبيا: هراس از ظلمات
تپل هراسي: واهمه از ارتقا وزن
آمبروفوبيا: واهمه از باران
اوفيديوفوبيا: هراس از مار
پرنده هراسي: هراس از پرنده ها
پاپيروفوبيا: هراس از برگه
پاتوفوبيا: خوف از بيماري
پدوفوبيا: واهمه از از كودك ها
فيلوفوبيا: خوف از عشق و علاقه
فوبوفوبيا: هراس از فوبيا
پودوفوبيا: هراس از پا
پوگونوفوبيا: هراس از ريش
پورفيروفوبيا: خوف از از رنگ بنفش
پتريدوفوبيا: هراس از سرخس
پيروفوبيا: واهمه از حريق
سامهايوفوبيا: واهمه از هالووين
اسكوليون: هراسي واهمه از مكتب
سلنوفوبيا: خوف از ماه
جامعه هراسي: واهمه از تحليل اجتماعي
تاخوفوبيا: خوف از سرعت
تالاسوفوبيا: واهمه از آب هاي عميق
تنتروفوبيا: خوف از رعد و برق
تريپانوفوبيا: واهمه از سوزن يا اين كه تزريق
ورمينوفوبيا: واهمه از ميكروب
ويكافوبيا: هراس از جادوگران و جادوگري
بيگانه هراسي: خوف از ناآشنا ها يا اين كه فرنگي ها
تشخيص فوبيا
هنگامي كه شم كرديد ممكن ميباشد با ايراد فوبيا در گير باشيد، در قدم اوليه بايستي به روانپزشك يا اين كه روانشناس مراجعه‌نماييد. كارشناس مربوطه با امداد راي زني باليني، ايراد فوبياي شمارا تشخيص خواهد اعطا كرد. آن‌گاه علائم و سطح بيماري شما بوسيله داراي تخصص متبوع تحقيق مي‌گردد و از سوابق پزشكي شما استحضار پيدا مي‌نمايد. در غايت براي براساس داده‌هاي بدست آمده از موقعيت بيماري شما، سطح و شيوه درماني خلل فوبيا بوسيله پزشك معالج يا اين كه روانشناس براي شما توضيح داده مي گردد.


برچسب: دكتر روانشناس،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ آذر ۱۴۰۲ساعت: ۰۴:۱۴:۵۶ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)